Županijski nogometni savez Virovitičko-podravske županije
Obavijesti
Prijelazni rok

PRIJELAZNI ROK

Prijelazni rok za registraciju igrača amatera je započeo s 15.06.2019. godine i trajati će do 15. listopada 2019. godine.

Prijelazni rok za registraciju igrača preko preporučene pošte ( RECIPIS ) također je počeo 15.06.2019. godine i traje do 31.07.2019. godine,

 odnosno igrač je obavezan do toga roka poslati zahtjev za izdavanjem istupnice klubu u kojem se trenutno nalazi.

Napomena: Zahtjev za izdavanje istupnice ispunjava i isključivo vlastoručno potpisuje igrač koji traži istupnicu putem preporučene pošte u dva primjerka.

 Jedan primjerak igrač šalje preporučenom poštom na službenu adresu kluba iz kojeg traži istupnicu, a drugi primjerak uz

odrezak preporuke dostavlja klubu za koji se želi registrirati, te klub na temelju toga u Savezu može registrirati igrača.

  Također, sukladno članku 117. Obiteljskog zakona sva dokumentacija maloljetnika ( osoba mlađih od 18 godina ) koju nije ovjerio roditelj ili zakonski zastupnik maloljetnika neće se razmatrati!

 VAŽNA OBAVIJEST KLUBOVIMA - TRENERIMA Pravilnik o nogometnim natjecanjima

 Treneri

Članak 24.

Trener može obavljati svoju dužnost na javnim utakmicama samo ako ima dozvolu za rad u određenom klubu izdatu u skladu sa odredbama odgovarajućeg pravilnika.

 Ako delegat ustanovi da trener nema dozvolu za rad izdatu u skladu sa stavkom ovog članka, neće mu dozvoliti ulaz u ograđeni dio igrališta predviđen za rezervne igrače i službene osobe.

 Članak 25.

 Treneri ne mogu kao igrači nastupati na javnim utakmicama svojih klubova, niti klubova koji igraju u istom ligaškom natjecanju kao njihov klub.

Protiv kluba koji nastupa s trenerom kao igračem na javnim utakmicama bit će pokrenut disciplinski postupak prema odredbama Disciplinskog pravilnika HNS

22.07.2019.